Kiezen uit de theebar

Ben je een liefhebber van thee? Ook dan hebben wij je veel lekkers te bieden. Kies je favoriet uit de 18 verschillende soorten thee in onze unieke theebar of ga voor één van onze verse theesoorten munt, gember, verveine of kamille. Nergens in Hilversum vind je zoveel verschillende soorten.

Een High Tea in Hilversum?

Op zoek naar een leuke, culinaire middagactiviteit in hartje Hilversum? Wij verzorgen heerlijke high teas, leuk met vriendinnen of familie ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest of babyshower. Lees alles over onze High tea. Of laat je verleiden door onderstaande foto en de chef zal je verrassen!


Bekijk het volledige menu

Gebruik onderstaande knop en bekijk alle menukaarten:

Alle menukaarten


De thee (of koffie) wordt geserveerd met allerlei zoetige en hartige lekkernijen, bestaande uit de specialiteiten van de dag en een greep uit ons assortiment verse broodjes, uiteraard met een YOUR COFFEE twist! Glutenvrij gebak en brood behoren ook tot de mogelijkheden. Hang na afloop jullie slotje met de datum aan de liefdestrap zodat jullie bezoek een blijvende herinnering wordt. Informeer naar de mogelijkheden en wij zorgen ervoor dat jullie een onvergetelijke en smakelijke middag beleven.

Copyright 2016 YourCoffee Hilversum