Maak een reservering bij Your Coffee

Goed om te weten

Voordat je een tafel reserveert willen we je heel even wijzen op enkele veranderingen:

  • Pin only
  • Geen High Tea
  • Er zijn geen werkplekken

Reserveer een plekje, plan jouw bezoek nauwkeurig en meld je bij het ontvangst. Wij kijken uit naar jouw komst, tot snel bij Your Coffee!

Reserveren

Beste gasten, U kunt hier online reserveren, elke reservering zal een tijdslot van 60 minuten hebben. Daarna zal de tafel weer beschikbaar zijn voor de volgende reservering. Voor ons terras is reserveren niet nodig maar we vragen u wel te wachten tot u een tafel toegewezen krijgt. Tot snel!

Reserveren kan vanaf morgen. Reserveren voor vandaagg is helaas niet mogelijk. Wel kan je even langslopen om te kijken of er plek is.

Praktische informatie
Persoonlijke gegevens
Algemene RIVM Aandachtspunten Je had de afgelopen 24 uur niet één of meerdere van de volgende klachten: neusverkoudheid, hoesten, koorts of benauwdheid. Je zit met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens aan een tafel of met meerdere als de personen wel uit één huishouden komen. Ook heeft geen enkele huisgenoot of gezinslid van je een van de hierboven genoemde klachten. Ook ben je de afgelopen 7 dagen niet positief getest op het Coronavirus. Ook ben je niet aanraking gekomen met een huisgenoot of gezinslid die afgelopen 14 dagen positief is getest op het Coronavirus. Vanzelfsprekend ben je momenteel niet in quarantaine.
Speciaal voor het terras Je zit met maximaal 2 personen uit verschillende huishoudens aan het terras of met meerdere als de personen wel uit één huishouden komen. Is het terras vol, volg dan de instructies van de gastheer of gastvrouw op. Bij slecht weer of andere onverwachte omstandigheden kan het zijn dat we jouw verblijf op het terras moeten afbreken. Wel zijn er doggy bags beschikbaar. Houd zoveel als mogelijk 1,5 meter afstand van andere en onze medewerkers. Betaal contactloos. Volg altijd de aanwijzingen van onze gastheer of gastvrouw op.
Copyright 2016 YourCoffee Hilversum

Your pop-up Truck

Elke vrijdag, zaterdag en zondag staat onze 'Your pop-up Truck' voor je klaar. Met heerlijke koffie, lekkere snacks en speciale aanbiedingen.

Taart bestellen?

Een overheerlijke taart bestellen en afhalen? Bekijk het aanbod:

 


Volg onze social media voor de laatste nieuwtjes en acties

Holler Box