menu logo
menu logo

Menu

Locatie Kerkstraat

Lees meer

Locatie Gijsbrecht

Lees meer

Vacature: Afwasser 8 uur

Bakkie doen? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Youri Erades

Solliciteer nu

Afwasser Hilversum - Your Coffee

op deze pagina

Introductie
Dit ga je doen als afwasser
Wij zoeken jou
Herken jij jezelf in de volgende punten?
Your Coffee deal
Deal(s) op een rij
Solliciteren

2023.01.13

Introductie

Ontmoet, verzorg, vermaak en geniet. Gezellig met je collega’s, onze gasten en de kleinste levensgenieters. Bij Your Coffee werk je in een ontspannen sfeer en schenk je persoonlijke aandacht aan gasten tijdens het ontbijt, een koffiebreak met een flink stuk taart, de lunch met lokale seizoensproducten of de namiddagborrel. Je mag er zijn wie je bent. En je maakt de sfeer op jouw unieke manier. Met opgestroopte mouwen en een glimlach.

Zijn de termen mise en place, julienne en guacamole voor jou gesneden koek? Ben jij diegene die thuis zijn kasten vol met kookboeken heeft en elke Kerst zijn gasten aan het verwennen is? En houd jij het overzicht van de keukenwerkzaamheden zelfs in de grootste chaos? Dan zoeken wij jou, onze nieuwe keukenprins(-es). 

Een kok bij Your Coffee is namelijk uit een ander hout gesneden. Certificaten, diploma’s en werkervaring vinden wij belangrijk, maar zijn geen must. Bij ons gaat kwaliteit samen met snelheid, maar de kwantiteit verliezen wij ook niet uit het oog. En tegelijkertijd ontwikkel je de eigenschappen ‘helikopterview’ en ‘coachen’ on the job. Gaat jouw leergierige hart hier sneller van kloppen?

Dit ga je doen als afwasser

Je springt bij waar nodig bij onze vestigingen in Hilversum. Je bedient onze gasten, ondersteun je collega’s, bezorgt je zo nu en dan de catering op toffe locaties en je zorgt ervoor dat de (spoel)keuken altijd spik en span schoon is. Zodra je het kan en wil mag je helpen bij het ondersteunen achter de bar, in de keuken of zelfs het restaurant.

Wij zoeken jou

Gastgerichte en creatieve collega. Is dit stiekem toch je eerste baantje? Geen probleem, bij ons mag je leren en proeven aan het vakmanschap en natuurlijk van de taart! Een pro-actieve houding en een positief karakter zijn een pre. Het is toch wel erg fijn als je blij wordt van werken in de horeca en als je openstaat voor verschillende mensen en vragen. En natuurlijk ben je stressbestendig – dat hoort er nu eenmaal bij in onze branche. Stiekem toch een beetje smetvrees? Solliciteer dan niet want dan worden jij en wij niet gelukkig.

Herken jij jezelf in de volgende punten?

 • Vrolijk, alert en attent

 • Geboeid om steeds nieuwe ideeën uit te proberen

 • Haalt het beste uit zichzelf

 • En dat alles met een flinke scheut humor

Your Coffee deal

Bij Your Coffee werk je op een leuke en leerzame plek in een fijne werksfeer. De tijden die jij op de werkvloer bent, vinden wij minstens zo belangrijk als de tijd die jij privé doorbrengt. Daarom werk je bij Your Coffee nooit 2 dagen in het weekend of meer dan 4 dagen per week. En we helpen je graag om jezelf te ontwikkelen.

Deal(s) op een rij. Jij:

 1. werkt maximaal 4 dagen per week

 2. werkt maximaal 1 dag per weekend

 3. bent maximaal om 19:00 uur klaar met werk

 4. krijgt een uurloon, gemiddeld 10% hoger dan CAO

 5. krijgt maandelijks fooi

 6. luncht elke dag gratis

 7. krijgt 20% korting tijdens privébezoek

 8. werkt in een jong team, waarin je steeds nieuwe mensen ontmoet

 9. werkt op een fijne plek om je talent verder te ontwikkelen.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan op de vacature door je motivatie en cv (incl. foto) te sturen naar: solliciteren@yourcoffeehilversum.nl aan Inge ’t Hardt.

Binnentuin gijsbrecht.jpg

Bekijk alle openstaande vacatures

Lees meer over ons

What's new?!