Koffie voor iedereen!

Zin in een lekker kopje koffie in het centrum van Hilversum? Trakteer jezelf bij ons op een espresso, flat white, filterkoffie, cappuccino of één van de andere koffiespecialiteiten van ons menu, met liefde en zorg bereid door onze barista. Voor elke koffieliefhebber hebben wij wat wils. Naast verschillende soorten koffie kun je bij ons ook nog kiezen uit verschillende bonen die we op de koffiemolens hebben staan. Onze huisbranderij Single Estate handelt zelf met boeren om ter plekke met hen prijsafspraken te maken. De bonen worden niet te donker gebrand waardoor de koffie niet te bitter en sterk wordt. Upgrade je koffie met een scheutje siroop of slagroom en creëer helemaal zelf de koffie die bij jou past! Geen tijd om even te gaan zitten, ‘koffie to go’ behoort ook tot de mogelijkheden. Zo kun je met je kopje koffie verder winkelen in het zeer nabijgelegen Hilvertshof. Andersom kan natuurlijk ook, na het bestormen van de winkels uitrusten bij ons en genieten van een welverdiend bakje!


Bekijk het volledige menu

Gebruik onderstaande knop en bekijk alle menukaarten:

Alle menukaarten


Niet zomaar koffie drinken

Hieronder een greep uit onze koffiespecialiteiten

Met iets lekkers erbij…..!

Wil je je kopje koffie verrijken met iets lekkers dan bieden wij de keuze uit verse, huisgemaakte (seizoensgebonden) taarten, cakes, shortbreads, muffins, brownies etc. Onze beroemde versgebakken appeltaart is zeker de moeite van het proberen waard! Kijk op de counter en zoek iets lekkers uit. Er zit voor elke smaak iets bij.

Do it yourself

Zelf leren hoe je een lekkere cappuccino maakt? Kom naar onze barista workshops! Leuk om te doen tijdens een vrijgezellenfeest of een teamuitje.

Copyright 2016 YourCoffee Hilversum