Informatie & contact

Wij zijn van maandag t/m donderdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur tijdens deze dagen sluit de speelzolder om 16:00 uur! Van vrijdag t/m zondag zijn wij geopend van 8:30 tot 18:00 uur tijdens deze dagen sluit de speelzolder rond 16:30 uur!  Your Coffee is gesloten op: 1ste Kerstdag, 2de Kerstdag en 1 januari.

Email: info@yourcoffeehilversum.nl

Onze benadering

YOUR COFFEE staat voor Ontmoeten, Passie, Samen, Genieten. Persoonlijke aandacht, ongedwongenheid, gezelligheid, kindvriendelijkheid en genieten staan bij ons hoog in het vaandel. Iedereen is welkom bij YOUR COFFEE, of je nu komt werken, spelen, lezen of met vrienden komt bijkletsen, of wilt ontbijten, lunchen of borrelen. Onze filosofie is: voel je welkom en op je gemak. Dat zie je terug in onze informele, persoonlijke benadering. Wij doen niet aan meerverkoop en dus voel je niet de druk om meer te bestellen dan je anders zou doen. Spa blauw schenken wij ‘liever’ niet, water kun je zoveel pakken als je wilt bij ons watertappunt midden in de zaak. Onze producten hebben wij eerlijk geprijsd; je krijgt dus echt value for money! Kom binnen, ga zitten, relax en geniet!

Zonnig en kindvriendelijk terras

YOUR COFFEE is gevestigd in de voormalige Leger des Heilskerk uit 1905 en biedt binnen ruimte aan 120 gasten. Buiten hebben wij ruim 100 zitplaatsen op één van de zonnigste terrassen van Hilversum. Hier kun je ’s ochtends de dag beginnen met koffie of thee, ’s middags heerlijk lunchen en aan het eind van de middag genieten van een borrel. Groot voordeel is dat het terras aan het Wagenmakersplein autovrij is. Kinderen kunnen hier dus rustig en veilig buiten spelen! Goed toeven dus op dit Frans aandoende plein met haar mooie leilindes. YOUR COFFEE bevindt zich midden in het centrum vlakbij het Hilvertshof.

Speelzolder voor de kinderen

Speciaal voor de kleintjes hebben wij tot een speelzolder, voorzien van allerlei leuk speelgoed. Kom meer te weten over onze speelzolder.

362 Dagen per jaar naar het strand? Dit kan op onze 1ste verdieping

Op de eerste verdieping heeft YOUR COFFEE strandsfeer gecreëerd, alleen het zoute zeewater en het witte strandzand ontbreekt. Aan het werk met een kopje koffie en wat lekkers: het kan bij YOUR COFFEE. Op het strand staan banken om lekker in te chillen met een goed boek, de krant van vandaag of gezellig te lunchen met vrienden. Heerlijk op zondag met het gezin koffie drinken in Hilversum onder het genot van een spelletje? Doe het bij ons! Kies uit één van de beschikbare spellen die klaarliggen. En als je dan toch moet werken of studeren dan doen wij dit het liefst op het strand. Jij ook?

Copyright 2016 YourCoffee Hilversum